Обласна науково-практична конференція юних винахідників і раціоналізаторів

Відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації 21.03.2018 року на базі Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проведено обласну науково-практичну конференції юних винахідників і раціоналізаторів.
Конференція проводилася в 2-х секціях:
- робототехніка;
- захист дослідницьких та винахідницьких робіт з фізики, астрономії, радіоелектроніки, енергозбереження.
Команда Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки у складі учнів груп №8 та 11 - Чигрина Василя, Кизими Миколи та Марича Багдана -  під керівництвом майстра виробничого навчання Скрипчука Сергія та викладача професійно-теоретичної підготовки Хортюка Іллі Миколайовича для участі у конференції підготували і успішно захистили дослідницьку роботу з радіоелектроніки на тему «GSM сигналізація – розумний дім». Також в форматі захисту роботи було продемонстровано в дії створену учнями діючу модель пристрою з описом основних елементів, схем та функціональних можливостей. 
У підсумку команда Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки здобула перше місце у секції - захист дослідницьких та винахідницьких робіт з радіоелектроніки і нагороджена грамотою Департаменту освіти і науки облдержадміністрації. 








Коментарі

Дописати коментар