Відкритий урок

В Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки 16.11.2017р. у рамках проведення місячника методичної комісії радіотехнічного та радіоелектронного профілю, який розпочався 13.11.2017р. і триватиме до 10.12.2017р., викладачем професійно-теоретичної підготовки, Хортюком Іллею Миколайовичем, спільно з учнями групи №8, що навчаються за спеціальністю «Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури» проведено відкритий урок з дисципліни «Технологія обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури», тема за програмою «Технологія обслуговування та ремонту електричних джерел живлення», тема уроку «Джерела електроживлення: найпоширеніші схеми, елементна база. Випрямлячі, електронні стабілізатори, згладжу вальні фільтри». Метою уроку було навчитися принципам пошуку, аналізу, обробки нової інформації та використання її у форматі виконання поставленого завдання. 
Тип уроку: «Урок творчого застосування знань і вдосконалення вмінь». Урок побудовано на основі доповідей учнів щодо існуючих блоків живлення їх схемотехніки, обговоренні переваг чи недоліків запропонованих варіантів.
Учні попередньо одержали завдання на пошук інформації про існуючі джерела живлення, схемотехнічні рішення вторинних джерел живлення в цілому та їх основних складових вузлів зокрема і на основі учнівських знахідок, проаналізувавши їх, на уроці була змодельована власна електрична принципова схема блоку живлення, за допомогою системи автоматизованого проектування електронних схем «Proteus».
Доповіді учнів були змістовними,  актуальними, доцільними та повністю розкривали суть, питання що розглядалося.
В цілому поставлене завдання вирішене, мету уроку досягнуто.















Коментарі